Hoe het begon…

Etten-Leur, december 2008

Op 27-12-2008 opende Maridon B.V. haar deuren in Etten-Leur. Met passie voor handel, ervaring uit de praktijk (zelf stratenmaker!) en gedreven om een mooie nieuwe winkel in stratenmaker gereedschap en machines op te starten. Op deze dag druppelden de eerste klanten bij ons binnen , het was even wennen maar het begin was gemaakt! Hieronder een impressie van onze eerste opzet van de “winkel”:

Zoals te zien op bovenstaande foto’s waren we genoodzaakt de machines voor de “buiten werkzaamheden” ook in onze winkel te stallen, niet helemaal ideaal maar we konden uit de voeten. Ondanks de economische crisis in de tijd die volgde werd de klantenkring groter en groter. We kregen steeds meer kennis van de verschillende artikelgroepen en wisten klanten steeds beter te adviseren in hun aankopen. Niet alleen klanten uit de gemeente Etten-Leur en Rucphen, maar ook klanten uit bijvoorbeeld Kaatsheuvel, Goirle, en Tilburg waren geen uitzondering. Om ook bezorging mogelijk te maken werd er een bus aangeschaft, zo konden we ook bestellingen gaan bezorgen! Veel van onze klanten waren dit namelijk gewend van hun vorige leverancier.

Kers op de taart in maart 2010 was de levering van deze 7 Revo DVW 2100 in 1 aankoop. Niet slecht vonden we zelf na iets meer dan een jaar! šŸ˜‰

Maar natuurlijk was niet alleen bovenstaande bestelling voor ons motiverend, ook onze vaste trouwe klantenkring was voor ons erg belangrijk! Om het steeds groter wordende assortiment beter kwijt te kunnen werden er stellingen bij geplaatst en getimmerd en werd de winkel beetje bij beetje “overzichtelijker” ingedeeld:

Tussendoor startten we ook op met het leveren van bedrijfskleding. Om dit pakket compleet te maken werd er ook een snijplotter en transferpers aangeschaft, Zo konden we zelf de kleding bedrukken! Een mooi aantal klanten voor de bedrijfskleding volgden.