Kraaihei 7, 4715RV Rucphen

Tel: 0165-370361

Openingstijden:
maandag – donderdag: 09.00 – 19.00u
vrijdag: 09.00 – 17.00u
zaterdag: 09.00 – 13.00u

Veelgestelde vragen

Onderstaand een selectie veelgestelde vragen:

Wat zijn jullie verzendkosten?

De verzendkosten bij ons zijn € 6,95 voor standaardartikelen. Voor palletartikelen (bijvoorbeeld kruiwagens) zijn de verzendkosten € 25,-. Bij een orderbedrag van € 250,- of meer (bij standaardartikelen) zijn er geen verzendkosten.

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

We bieden de volgende betaalmethoden aan: Afterpay, Billink, bankoverschrijving, iDEAL, Paypal, Pin of contant bij afhalen.

Is achteraf betalen mogelijk?

Ja dit is mogelijk, we bieden 2 verschillende achteraf betaal mogelijkheden aan: Afterpay en Billink.

Wat is de levertijd?

De levertijd voor voorradige artikelen is: op werkdagen voor 15.00u besteld, dan worden de artikelen dezelfde dag verzonden.

Is afhalen mogelijk?

Dit is mogelijk, ons adres is Kraaihei 7, 4715RV Rucphen.

Kan ik een besteld artikel retourneren?

Bij ons kunt u een product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product ongebruikt en compleet is. Ook dient het product in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen geretourneerd worden. Hieronder is een overzicht opgenomen van producten die niet geruild kunnen worden:

Producten die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn
Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, gehoorbeschermers, sokken, veiligheidsschoenen, werkhandschoenen of kleding.
Ingewisselde of ingevulde kortingsbonnen.

Indien u vragen heeft over de mogelijkheid van het ruilen van een product kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Contact